Gujarati Meaning of wiliness
ચાલાકી
Other Gujarati words related to ચાલાકી
Nearest Words of wiliness
- wilhelm von opel => વિલ્હેલ્મ વોન ઓપેલ
- wilhelm richard wagner => વિલ્હેમ રિચાર્ડ વાગ્નર
- wilhelm reich => વિલ્હેમ રેઇચ
- wilhelm ostwald => વિલ્હેમ ઓસ્ટવોલ્ડ
- wilhelm konrad rontgen => વિલ્હેમ કૉનરાડ રૉન્ટેજન
- wilhelm konrad roentgen => વિલ્હેમ કોનરાડ રોન્ટજેન
- wilhelm ii => વિલ્હેલ્મ દ્વિતીય
- wilhelm grimm => વિલ્હેમ ગ્રીમ
- wilhelm eduard weber => વિલહેમ એડુઆર્ડ વેબર
- wilhelm apollinaris de kostrowitzki => વિલ્હેલ્મ અપોલિનારિસ દે કોસ્ટ્રોવિત્ઝ્કી
Definitions and Meaning of wiliness in English
wiliness (n)
shrewdness as demonstrated by being skilled in deception
wiliness (n.)
The quality or state of being wily; craftiness; cunning; guile.
FAQs About the word wiliness
ચાલાકી
shrewdness as demonstrated by being skilled in deceptionThe quality or state of being wily; craftiness; cunning; guile.
હોંશિયાર,ચાતુર્યપણું,કૃત્રિમ,ગણતરી,ચતુરાઈ,ચતુરાઈ,હસ્તકલા,ચાલાકી,વિકૃતતા,સરળતા
બેનિયામી,સરળતા અથવા સાદી માનસિકતા,સીધા,સાદગી,નિખાલસતા,સદ્ભાવ,નિષ્ઠા,openness,નિષ્ઠા,નીખરાઈ
wilhelm von opel => વિલ્હેલ્મ વોન ઓપેલ, wilhelm richard wagner => વિલ્હેમ રિચાર્ડ વાગ્નર, wilhelm reich => વિલ્હેમ રેઇચ, wilhelm ostwald => વિલ્હેમ ઓસ્ટવોલ્ડ, wilhelm konrad rontgen => વિલ્હેમ કૉનરાડ રૉન્ટેજન,