Gujarati Meaning of wilhelm konrad roentgen
વિલ્હેમ કોનરાડ રોન્ટજેન
Other Gujarati words related to વિલ્હેમ કોનરાડ રોન્ટજેન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of wilhelm konrad roentgen
- wilhelm ii => વિલ્હેલ્મ દ્વિતીય
- wilhelm grimm => વિલ્હેમ ગ્રીમ
- wilhelm eduard weber => વિલહેમ એડુઆર્ડ વેબર
- wilhelm apollinaris de kostrowitzki => વિલ્હેલ્મ અપોલિનારિસ દે કોસ્ટ્રોવિત્ઝ્કી
- wilfulness => ખાતરીપૂર્વક
- wilfully => જાણીજોઈને
- wilful => ઇરાદાપૂર્વક
- wilfley table => વિલ્ફ્લી ટેબલ
- wiley post => વિલી પોસ્ટ
- wileful => ઈરાદાપૂર્વક
- wilhelm konrad rontgen => વિલ્હેમ કૉનરાડ રૉન્ટેજન
- wilhelm ostwald => વિલ્હેમ ઓસ્ટવોલ્ડ
- wilhelm reich => વિલ્હેમ રેઇચ
- wilhelm richard wagner => વિલ્હેમ રિચાર્ડ વાગ્નર
- wilhelm von opel => વિલ્હેલ્મ વોન ઓપેલ
- wiliness => ચાલાકી
- wilk => વિક
- wilkes => વિલ્કેસ
- wilkes land => વિલ્ક્સ લેન્ડ
- wilkie collins => વિલ્કી કોલિન્સ
Definitions and Meaning of wilhelm konrad roentgen in English
wilhelm konrad roentgen (n)
German physicist who discovered x-rays and developed roentgenography (1845-1923)
FAQs About the word wilhelm konrad roentgen
વિલ્હેમ કોનરાડ રોન્ટજેન
German physicist who discovered x-rays and developed roentgenography (1845-1923)
No synonyms found.
No antonyms found.
wilhelm ii => વિલ્હેલ્મ દ્વિતીય, wilhelm grimm => વિલ્હેમ ગ્રીમ, wilhelm eduard weber => વિલહેમ એડુઆર્ડ વેબર, wilhelm apollinaris de kostrowitzki => વિલ્હેલ્મ અપોલિનારિસ દે કોસ્ટ્રોવિત્ઝ્કી, wilfulness => ખાતરીપૂર્વક,