Gujarati Meaning of wilhelm grimm
વિલ્હેમ ગ્રીમ
Other Gujarati words related to વિલ્હેમ ગ્રીમ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of wilhelm grimm
- wilhelm eduard weber => વિલહેમ એડુઆર્ડ વેબર
- wilhelm apollinaris de kostrowitzki => વિલ્હેલ્મ અપોલિનારિસ દે કોસ્ટ્રોવિત્ઝ્કી
- wilfulness => ખાતરીપૂર્વક
- wilfully => જાણીજોઈને
- wilful => ઇરાદાપૂર્વક
- wilfley table => વિલ્ફ્લી ટેબલ
- wiley post => વિલી પોસ્ટ
- wileful => ઈરાદાપૂર્વક
- wildwood => રાન
- wildness => વનગતિ
- wilhelm ii => વિલ્હેલ્મ દ્વિતીય
- wilhelm konrad roentgen => વિલ્હેમ કોનરાડ રોન્ટજેન
- wilhelm konrad rontgen => વિલ્હેમ કૉનરાડ રૉન્ટેજન
- wilhelm ostwald => વિલ્હેમ ઓસ્ટવોલ્ડ
- wilhelm reich => વિલ્હેમ રેઇચ
- wilhelm richard wagner => વિલ્હેમ રિચાર્ડ વાગ્નર
- wilhelm von opel => વિલ્હેલ્મ વોન ઓપેલ
- wiliness => ચાલાકી
- wilk => વિક
- wilkes => વિલ્કેસ
Definitions and Meaning of wilhelm grimm in English
wilhelm grimm (n)
the younger of the two Grimm brothers remembered best for their fairy stories (1786-1859)
FAQs About the word wilhelm grimm
વિલ્હેમ ગ્રીમ
the younger of the two Grimm brothers remembered best for their fairy stories (1786-1859)
No synonyms found.
No antonyms found.
wilhelm eduard weber => વિલહેમ એડુઆર્ડ વેબર, wilhelm apollinaris de kostrowitzki => વિલ્હેલ્મ અપોલિનારિસ દે કોસ્ટ્રોવિત્ઝ્કી, wilfulness => ખાતરીપૂર્વક, wilfully => જાણીજોઈને, wilful => ઇરાદાપૂર્વક,