Tamil Meaning of tiu
தியு
Other Tamil words related to தியு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of tiu
- titus vespasianus augustus => டைடஸ் வெஸ்பேசியனஸ் அகஸ்டஸ்
- titus oates => டைடஸ் ஓட்ஸ்
- titus maccius plautus => திட்டஸ் மேசியஸ் பிளாட்டஸ்
- titus lucretius carus => டிடஸ் லுக்கிரேடியஸ் கேரஸ்
- titus livius => டைட்டஸ் லிவியஸ்
- titus flavius vespasianus => டைட்டஸ் பிளேவியஸ் வெஸ்பேசியன்
- titus flavius sabinus vespasianus => டைட்டஸ் ஃபிளேவியஸ் சபினஸ் வெஸ்பேசியனஸ்
- titus flavius domitianus => டைடஸ் பிளேவியஸ் டொமிடியனஸ்
- titus => டைகஸ்
- tituled => தலைப்பிடப்பட்ட
Definitions and Meaning of tiu in English
tiu (n)
god of war and sky; counterpart of Norse Tyr
FAQs About the word tiu
தியு
god of war and sky; counterpart of Norse Tyr
No synonyms found.
No antonyms found.
titus vespasianus augustus => டைடஸ் வெஸ்பேசியனஸ் அகஸ்டஸ், titus oates => டைடஸ் ஓட்ஸ், titus maccius plautus => திட்டஸ் மேசியஸ் பிளாட்டஸ், titus lucretius carus => டிடஸ் லுக்கிரேடியஸ் கேரஸ், titus livius => டைட்டஸ் லிவியஸ்,