Tamil Meaning of tivy
டிவி
Other Tamil words related to டிவி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of tivy
- tivoli => திவோலி
- tiver => தீவிர
- tiu => தியு
- titus vespasianus augustus => டைடஸ் வெஸ்பேசியனஸ் அகஸ்டஸ்
- titus oates => டைடஸ் ஓட்ஸ்
- titus maccius plautus => திட்டஸ் மேசியஸ் பிளாட்டஸ்
- titus lucretius carus => டிடஸ் லுக்கிரேடியஸ் கேரஸ்
- titus livius => டைட்டஸ் லிவியஸ்
- titus flavius vespasianus => டைட்டஸ் பிளேவியஸ் வெஸ்பேசியன்
- titus flavius sabinus vespasianus => டைட்டஸ் ஃபிளேவியஸ் சபினஸ் வெஸ்பேசியனஸ்
Definitions and Meaning of tivy in English
tivy (adv.)
With great speed; -- a huntsman's word or sound.
FAQs About the word tivy
டிவி
With great speed; -- a huntsman's word or sound.
No synonyms found.
No antonyms found.
tivoli => திவோலி, tiver => தீவிர, tiu => தியு, titus vespasianus augustus => டைடஸ் வெஸ்பேசியனஸ் அகஸ்டஸ், titus oates => டைடஸ் ஓட்ஸ்,