Tamil Meaning of tituled
தலைப்பிடப்பட்ட
Other Tamil words related to தலைப்பிடப்பட்ட
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of tituled
- titus => டைகஸ்
- titus flavius domitianus => டைடஸ் பிளேவியஸ் டொமிடியனஸ்
- titus flavius sabinus vespasianus => டைட்டஸ் ஃபிளேவியஸ் சபினஸ் வெஸ்பேசியனஸ்
- titus flavius vespasianus => டைட்டஸ் பிளேவியஸ் வெஸ்பேசியன்
- titus livius => டைட்டஸ் லிவியஸ்
- titus lucretius carus => டிடஸ் லுக்கிரேடியஸ் கேரஸ்
- titus maccius plautus => திட்டஸ் மேசியஸ் பிளாட்டஸ்
- titus oates => டைடஸ் ஓட்ஸ்
- titus vespasianus augustus => டைடஸ் வெஸ்பேசியனஸ் அகஸ்டஸ்
- tiu => தியு
Definitions and Meaning of tituled in English
tituled (a.)
Having a title.
FAQs About the word tituled
தலைப்பிடப்பட்ட
Having a title.
No synonyms found.
No antonyms found.
titulary => தலைப்பு, titularly => பொதுவாக, titularity => பதவியுரிமை, titularies => டைட்டிலரீஸ், titular => பெயர்ப்பெற்ற,