Tamil Meaning of titus flavius domitianus
டைடஸ் பிளேவியஸ் டொமிடியனஸ்
Other Tamil words related to டைடஸ் பிளேவியஸ் டொமிடியனஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of titus flavius domitianus
- titus flavius sabinus vespasianus => டைட்டஸ் ஃபிளேவியஸ் சபினஸ் வெஸ்பேசியனஸ்
- titus flavius vespasianus => டைட்டஸ் பிளேவியஸ் வெஸ்பேசியன்
- titus livius => டைட்டஸ் லிவியஸ்
- titus lucretius carus => டிடஸ் லுக்கிரேடியஸ் கேரஸ்
- titus maccius plautus => திட்டஸ் மேசியஸ் பிளாட்டஸ்
- titus oates => டைடஸ் ஓட்ஸ்
- titus vespasianus augustus => டைடஸ் வெஸ்பேசியனஸ் அகஸ்டஸ்
- tiu => தியு
- tiver => தீவிர
- tivoli => திவோலி
Definitions and Meaning of titus flavius domitianus in English
titus flavius domitianus (n)
Emperor of Rome; son of Vespasian who succeeded his brother Titus; instigated a reign of terror and was assassinated as a tyrant (51-96)
FAQs About the word titus flavius domitianus
டைடஸ் பிளேவியஸ் டொமிடியனஸ்
Emperor of Rome; son of Vespasian who succeeded his brother Titus; instigated a reign of terror and was assassinated as a tyrant (51-96)
No synonyms found.
No antonyms found.
titus => டைகஸ், tituled => தலைப்பிடப்பட்ட, titulary => தலைப்பு, titularly => பொதுவாக, titularity => பதவியுரிமை,