Gujarati Meaning of st. bede
સેન્ટ બેડ
Other Gujarati words related to સેન્ટ બેડ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. bede
- st. beda => સેન્ટ બેડા
- st. basil the great => સેન્ટ. બેસિલ ધ ગ્રેટ
- st. basil => સેંટ બેસિલ
- st. barbara's herb => સેન્ટ બાર્બરાનું ઔષધી
- st. baeda => સેન્ટ બેડ
- st. augustine grass => સેન્ટ ઓગસ્ટાઈન ઘાસ
- st. augustine => સે. ઑગસ્ટિન
- st. athanasius => સેન્ટ ઍથેનેસિયસ
- st. anthony's cross => સેંટ એન્થોનીનો ક્રોસ
- st. anselm => સેન્ટ અન્સેલ્મ
- st. benedict => સેન્ટ બેનેડિક્ટ
- st. boniface => સેન્ટ બોનિફેસ
- st. bride => સેન્ટ બ્રાઇડ
- st. bridget => સેન્ટ. બ્રિજેટ
- st. brigid => સેન્ટ બ્રિજીડ
- st. bruno => સેન્ટ બ્રુનો
- st. christopher => સેન્ટ. ક્રિસ્ટોફર
- st. christopher-nevis => સેન્ટ કિટ્સ-નેવિસ
- st. cloud => સેન્ટ ક્લાઉડ
- st. crispin => સેન્ટ ક્રિસ્પિન
Definitions and Meaning of st. bede in English
FAQs About the word st. bede
સેન્ટ બેડ
No synonyms found.
No antonyms found.
st. beda => સેન્ટ બેડા, st. basil the great => સેન્ટ. બેસિલ ધ ગ્રેટ, st. basil => સેંટ બેસિલ, st. barbara's herb => સેન્ટ બાર્બરાનું ઔષધી, st. baeda => સેન્ટ બેડ,