Gujarati Meaning of st. anselm
સેન્ટ અન્સેલ્મ
Other Gujarati words related to સેન્ટ અન્સેલ્મ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. anselm
- st. andrew's cross => સેન્ટ. એન્ડ્રુ ક્રોસ
- st. andrew => સેન્ટ એન્ડ્રુ
- st. ambrose => સેન્ટ એમ્બ્રોઝ
- st valentine's day => વેલેન્ટાઈન ડે
- st peter's wort => સેંટ પીટર્સ વર્ટ
- st patrick's day => સેન્ટ પેટ્રિકનો દિવસ
- st mihiel => સેન્ટ માઈકલ
- st martin's day => સેન્ટ માર્ટિનનો દિવસ
- st joseph => સેન્ટ જોસેફ
- st john's wort family => સેન્ટ જ્હોન્સ વોર્ટ કુટુંબ
- st. anthony's cross => સેંટ એન્થોનીનો ક્રોસ
- st. athanasius => સેન્ટ ઍથેનેસિયસ
- st. augustine => સે. ઑગસ્ટિન
- st. augustine grass => સેન્ટ ઓગસ્ટાઈન ઘાસ
- st. baeda => સેન્ટ બેડ
- st. barbara's herb => સેન્ટ બાર્બરાનું ઔષધી
- st. basil => સેંટ બેસિલ
- st. basil the great => સેન્ટ. બેસિલ ધ ગ્રેટ
- st. beda => સેન્ટ બેડા
- st. bede => સેન્ટ બેડ
Definitions and Meaning of st. anselm in English
FAQs About the word st. anselm
સેન્ટ અન્સેલ્મ
No synonyms found.
No antonyms found.
st. andrew's cross => સેન્ટ. એન્ડ્રુ ક્રોસ, st. andrew => સેન્ટ એન્ડ્રુ, st. ambrose => સેન્ટ એમ્બ્રોઝ, st valentine's day => વેલેન્ટાઈન ડે, st peter's wort => સેંટ પીટર્સ વર્ટ,