Gujarati Meaning of st peter's wort
સેંટ પીટર્સ વર્ટ
Other Gujarati words related to સેંટ પીટર્સ વર્ટ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st peter's wort
- st patrick's day => સેન્ટ પેટ્રિકનો દિવસ
- st mihiel => સેન્ટ માઈકલ
- st martin's day => સેન્ટ માર્ટિનનો દિવસ
- st joseph => સેન્ટ જોસેફ
- st john's wort family => સેન્ટ જ્હોન્સ વોર્ટ કુટુંબ
- st john's wort => સેન્ટ જૉનસ વૉર્ટ
- st john's night => સેંટ જોનની રાત
- st john's eve => સંત જોનની ઇવ
- st john's day => સેંટ જોન ડે
- st bernard => સેન્ટ બર્નાર્ડ
- st valentine's day => વેલેન્ટાઈન ડે
- st. ambrose => સેન્ટ એમ્બ્રોઝ
- st. andrew => સેન્ટ એન્ડ્રુ
- st. andrew's cross => સેન્ટ. એન્ડ્રુ ક્રોસ
- st. anselm => સેન્ટ અન્સેલ્મ
- st. anthony's cross => સેંટ એન્થોનીનો ક્રોસ
- st. athanasius => સેન્ટ ઍથેનેસિયસ
- st. augustine => સે. ઑગસ્ટિન
- st. augustine grass => સેન્ટ ઓગસ્ટાઈન ઘાસ
- st. baeda => સેન્ટ બેડ
Definitions and Meaning of st peter's wort in English
st peter's wort (n)
European perennial St John's wort; Ireland and France to western Siberia
FAQs About the word st peter's wort
સેંટ પીટર્સ વર્ટ
European perennial St John's wort; Ireland and France to western Siberia
No synonyms found.
No antonyms found.
st patrick's day => સેન્ટ પેટ્રિકનો દિવસ, st mihiel => સેન્ટ માઈકલ, st martin's day => સેન્ટ માર્ટિનનો દિવસ, st joseph => સેન્ટ જોસેફ, st john's wort family => સેન્ટ જ્હોન્સ વોર્ટ કુટુંબ,