Gujarati Meaning of st. baeda
સેન્ટ બેડ
Other Gujarati words related to સેન્ટ બેડ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. baeda
- st. augustine grass => સેન્ટ ઓગસ્ટાઈન ઘાસ
- st. augustine => સે. ઑગસ્ટિન
- st. athanasius => સેન્ટ ઍથેનેસિયસ
- st. anthony's cross => સેંટ એન્થોનીનો ક્રોસ
- st. anselm => સેન્ટ અન્સેલ્મ
- st. andrew's cross => સેન્ટ. એન્ડ્રુ ક્રોસ
- st. andrew => સેન્ટ એન્ડ્રુ
- st. ambrose => સેન્ટ એમ્બ્રોઝ
- st valentine's day => વેલેન્ટાઈન ડે
- st peter's wort => સેંટ પીટર્સ વર્ટ
- st. barbara's herb => સેન્ટ બાર્બરાનું ઔષધી
- st. basil => સેંટ બેસિલ
- st. basil the great => સેન્ટ. બેસિલ ધ ગ્રેટ
- st. beda => સેન્ટ બેડા
- st. bede => સેન્ટ બેડ
- st. benedict => સેન્ટ બેનેડિક્ટ
- st. boniface => સેન્ટ બોનિફેસ
- st. bride => સેન્ટ બ્રાઇડ
- st. bridget => સેન્ટ. બ્રિજેટ
- st. brigid => સેન્ટ બ્રિજીડ
Definitions and Meaning of st. baeda in English
FAQs About the word st. baeda
સેન્ટ બેડ
No synonyms found.
No antonyms found.
st. augustine grass => સેન્ટ ઓગસ્ટાઈન ઘાસ, st. augustine => સે. ઑગસ્ટિન, st. athanasius => સેન્ટ ઍથેનેસિયસ, st. anthony's cross => સેંટ એન્થોનીનો ક્રોસ, st. anselm => સેન્ટ અન્સેલ્મ,