Gujarati Meaning of st. christopher-nevis
સેન્ટ કિટ્સ-નેવિસ
Other Gujarati words related to સેન્ટ કિટ્સ-નેવિસ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. christopher-nevis
- st. cloud => સેન્ટ ક્લાઉડ
- st. crispin => સેન્ટ ક્રિસ્પિન
- st. cyril => સેન્ટ સિરિલ
- st. dabeoc's heath => સેંટ ડેબેઓકસ હીથ
- st. david => સેન્ટ ડેવિડ
- st. denis => સેન્ટ ડેનિસ
- st. dominic => સેન્ટ ડોમિનિક
- st. edward the confessor => સેન્ટ એડવર્ડ ધ કન્ફેસર
- st. edward the martyr => સેન્ટ એડવર્ડ ધ માર્ટર
- st. elias mountains => સેન્ટ ઈલિયાસ પર્વતો
Definitions and Meaning of st. christopher-nevis in English
FAQs About the word st. christopher-nevis
સેન્ટ કિટ્સ-નેવિસ
No synonyms found.
No antonyms found.
st. christopher => સેન્ટ. ક્રિસ્ટોફર, st. bruno => સેન્ટ બ્રુનો, st. brigid => સેન્ટ બ્રિજીડ, st. bridget => સેન્ટ. બ્રિજેટ, st. bride => સેન્ટ બ્રાઇડ,