Gujarati Meaning of st. david
સેન્ટ ડેવિડ
Other Gujarati words related to સેન્ટ ડેવિડ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. david
- st. dabeoc's heath => સેંટ ડેબેઓકસ હીથ
- st. cyril => સેન્ટ સિરિલ
- st. crispin => સેન્ટ ક્રિસ્પિન
- st. cloud => સેન્ટ ક્લાઉડ
- st. christopher-nevis => સેન્ટ કિટ્સ-નેવિસ
- st. christopher => સેન્ટ. ક્રિસ્ટોફર
- st. bruno => સેન્ટ બ્રુનો
- st. brigid => સેન્ટ બ્રિજીડ
- st. bridget => સેન્ટ. બ્રિજેટ
- st. bride => સેન્ટ બ્રાઇડ
- st. denis => સેન્ટ ડેનિસ
- st. dominic => સેન્ટ ડોમિનિક
- st. edward the confessor => સેન્ટ એડવર્ડ ધ કન્ફેસર
- st. edward the martyr => સેન્ટ એડવર્ડ ધ માર્ટર
- st. elias mountains => સેન્ટ ઈલિયાસ પર્વતો
- st. elias range => સેન્ટ ઇલિયાસ રેન્જ
- st. elmo's fire => સેન્ટ. એલ્મોસ ફાયર
- st. eustatius => સેંટ યુસ્ટેટિયસ
- st. francis => સેન્ટ ફ્રાન્સીસ
- st. francis of assisi => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ ઑફ એસિસી
Definitions and Meaning of st. david in English
FAQs About the word st. david
સેન્ટ ડેવિડ
No synonyms found.
No antonyms found.
st. dabeoc's heath => સેંટ ડેબેઓકસ હીથ, st. cyril => સેન્ટ સિરિલ, st. crispin => સેન્ટ ક્રિસ્પિન, st. cloud => સેન્ટ ક્લાઉડ, st. christopher-nevis => સેન્ટ કિટ્સ-નેવિસ,