Gujarati Meaning of sergei sergeyevich prokofiev
સેરગેઈ સેરગેઈવિચ પ્રોકોફિયેવ
Other Gujarati words related to સેરગેઈ સેરગેઈવિચ પ્રોકોફિયેવ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sergei sergeyevich prokofiev
- sergei rachmaninov => સેરગેઇ રેચ્મેનિનોવ
- sergei rachmaninoff => સેર્ગેઇ રાચમાનિનોફ
- sergei pavlovich diaghilev => સેર્ગેઇ પાવલોવિચ ડિઆગિલેવ
- sergei mikhailovich eisenstein => સર્ગેઈ મિખાઈલોવિચ આઇઝનસ્ટાઇન
- sergei eisenstein => સેર્ગેઈ એસેન્સ્ટાઈન
- sergei diaghilev => સેર્ગેઈ ડાયાગિલેવ
- sergei aleksandrovich koussevitzky => સેરગી અલેક્સેન્ડ્રોવિચ કૌસેવિટ્સકી
- sergeanty => સરજેન્ટ
- sergeantship => સાર્જન્ટશિપ
- sergeantry => સાર્જન્ટ્રી
- sergei vasilievich rachmaninoff => સર્ગેઈ વાસિલીવિચ રાચમાનિનોફ
- sergei vasilievich rachmaninov => સર્ગેઈ વસિલિવિચ રાચમાનિનોવ
- serger => સરજર
- serial => સીરીયલ
- serial killer => સીરિયલ કિલર
- serial monogamy => સિરીયલ મોનોગેમી
- serial murderer => સિરીયલ મર્ડર
- serial music => સીરિયલ મ્યુઝિક
- serial operation => સીરીયલ ઓપરેશન
- serial port => সিরিয়াল পોর্ট
Definitions and Meaning of sergei sergeyevich prokofiev in English
sergei sergeyevich prokofiev (n)
Russian composer of ballets and symphonies and operas (1891-1953)
FAQs About the word sergei sergeyevich prokofiev
સેરગેઈ સેરગેઈવિચ પ્રોકોફિયેવ
Russian composer of ballets and symphonies and operas (1891-1953)
No synonyms found.
No antonyms found.
sergei rachmaninov => સેરગેઇ રેચ્મેનિનોવ, sergei rachmaninoff => સેર્ગેઇ રાચમાનિનોફ, sergei pavlovich diaghilev => સેર્ગેઇ પાવલોવિચ ડિઆગિલેવ, sergei mikhailovich eisenstein => સર્ગેઈ મિખાઈલોવિચ આઇઝનસ્ટાઇન, sergei eisenstein => સેર્ગેઈ એસેન્સ્ટાઈન,