Gujarati Meaning of sergeantship
સાર્જન્ટશિપ
Other Gujarati words related to સાર્જન્ટશિપ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sergeantship
- sergeantry => સાર્જન્ટ્રી
- sergeantcy => સારજન્ટ પદ
- sergeant-at-law => સાર્જન્ટ-એટ-લૉ
- sergeant major => સાર્જન્ટ મેજર
- sergeant fish => સાર્જન્ટ માછલી
- sergeant first class => સાર્જન્ટ ફર્સ્ટ ક્લાસ
- sergeant at arms => சார்ஜண்ட் ஆட் ஆர்ம்ஸ்
- sergeant => સારજન્ટ
- sergeancy => સાર્જન્ટનો હોદ્દો
- sergeancies => સરજન્સી
- sergeanty => સરજેન્ટ
- sergei aleksandrovich koussevitzky => સેરગી અલેક્સેન્ડ્રોવિચ કૌસેવિટ્સકી
- sergei diaghilev => સેર્ગેઈ ડાયાગિલેવ
- sergei eisenstein => સેર્ગેઈ એસેન્સ્ટાઈન
- sergei mikhailovich eisenstein => સર્ગેઈ મિખાઈલોવિચ આઇઝનસ્ટાઇન
- sergei pavlovich diaghilev => સેર્ગેઇ પાવલોવિચ ડિઆગિલેવ
- sergei rachmaninoff => સેર્ગેઇ રાચમાનિનોફ
- sergei rachmaninov => સેરગેઇ રેચ્મેનિનોવ
- sergei sergeyevich prokofiev => સેરગેઈ સેરગેઈવિચ પ્રોકોફિયેવ
- sergei vasilievich rachmaninoff => સર્ગેઈ વાસિલીવિચ રાચમાનિનોફ
Definitions and Meaning of sergeantship in English
sergeantship (n.)
The office of sergeant.
FAQs About the word sergeantship
સાર્જન્ટશિપ
The office of sergeant.
No synonyms found.
No antonyms found.
sergeantry => સાર્જન્ટ્રી, sergeantcy => સારજન્ટ પદ, sergeant-at-law => સાર્જન્ટ-એટ-લૉ, sergeant major => સાર્જન્ટ મેજર, sergeant fish => સાર્જન્ટ માછલી,