Gujarati Meaning of sergeantry
સાર્જન્ટ્રી
Other Gujarati words related to સાર્જન્ટ્રી
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sergeantry
- sergeantcy => સારજન્ટ પદ
- sergeant-at-law => સાર્જન્ટ-એટ-લૉ
- sergeant major => સાર્જન્ટ મેજર
- sergeant fish => સાર્જન્ટ માછલી
- sergeant first class => સાર્જન્ટ ફર્સ્ટ ક્લાસ
- sergeant at arms => சார்ஜண்ட் ஆட் ஆர்ம்ஸ்
- sergeant => સારજન્ટ
- sergeancy => સાર્જન્ટનો હોદ્દો
- sergeancies => સરજન્સી
- serge koussevitzky => સર્જ કુસેવિત્સ્કી
- sergeantship => સાર્જન્ટશિપ
- sergeanty => સરજેન્ટ
- sergei aleksandrovich koussevitzky => સેરગી અલેક્સેન્ડ્રોવિચ કૌસેવિટ્સકી
- sergei diaghilev => સેર્ગેઈ ડાયાગિલેવ
- sergei eisenstein => સેર્ગેઈ એસેન્સ્ટાઈન
- sergei mikhailovich eisenstein => સર્ગેઈ મિખાઈલોવિચ આઇઝનસ્ટાઇન
- sergei pavlovich diaghilev => સેર્ગેઇ પાવલોવિચ ડિઆગિલેવ
- sergei rachmaninoff => સેર્ગેઇ રાચમાનિનોફ
- sergei rachmaninov => સેરગેઇ રેચ્મેનિનોવ
- sergei sergeyevich prokofiev => સેરગેઈ સેરગેઈવિચ પ્રોકોફિયેવ
Definitions and Meaning of sergeantry in English
sergeantry (n.)
See Sergeanty.
FAQs About the word sergeantry
સાર્જન્ટ્રી
See Sergeanty.
No synonyms found.
No antonyms found.
sergeantcy => સારજન્ટ પદ, sergeant-at-law => સાર્જન્ટ-એટ-લૉ, sergeant major => સાર્જન્ટ મેજર, sergeant fish => સાર્જન્ટ માછલી, sergeant first class => સાર્જન્ટ ફર્સ્ટ ક્લાસ,