Gujarati Meaning of sergeantcy
સારજન્ટ પદ
Other Gujarati words related to સારજન્ટ પદ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sergeantcy
- sergeant-at-law => સાર્જન્ટ-એટ-લૉ
- sergeant major => સાર્જન્ટ મેજર
- sergeant fish => સાર્જન્ટ માછલી
- sergeant first class => સાર્જન્ટ ફર્સ્ટ ક્લાસ
- sergeant at arms => சார்ஜண்ட் ஆட் ஆர்ம்ஸ்
- sergeant => સારજન્ટ
- sergeancy => સાર્જન્ટનો હોદ્દો
- sergeancies => સરજન્સી
- serge koussevitzky => સર્જ કુસેવિત્સ્કી
- serge => સાજ
- sergeantry => સાર્જન્ટ્રી
- sergeantship => સાર્જન્ટશિપ
- sergeanty => સરજેન્ટ
- sergei aleksandrovich koussevitzky => સેરગી અલેક્સેન્ડ્રોવિચ કૌસેવિટ્સકી
- sergei diaghilev => સેર્ગેઈ ડાયાગિલેવ
- sergei eisenstein => સેર્ગેઈ એસેન્સ્ટાઈન
- sergei mikhailovich eisenstein => સર્ગેઈ મિખાઈલોવિચ આઇઝનસ્ટાઇન
- sergei pavlovich diaghilev => સેર્ગેઇ પાવલોવિચ ડિઆગિલેવ
- sergei rachmaninoff => સેર્ગેઇ રાચમાનિનોફ
- sergei rachmaninov => સેરગેઇ રેચ્મેનિનોવ
Definitions and Meaning of sergeantcy in English
sergeantcy (n.)
Same as Sergeancy.
FAQs About the word sergeantcy
સારજન્ટ પદ
Same as Sergeancy.
No synonyms found.
No antonyms found.
sergeant-at-law => સાર્જન્ટ-એટ-લૉ, sergeant major => સાર્જન્ટ મેજર, sergeant fish => સાર્જન્ટ માછલી, sergeant first class => સાર્જન્ટ ફર્સ્ટ ક્લાસ, sergeant at arms => சார்ஜண்ட் ஆட் ஆர்ம்ஸ்,