Gujarati Meaning of serial monogamy
સિરીયલ મોનોગેમી
Other Gujarati words related to સિરીયલ મોનોગેમી
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of serial monogamy
- serial killer => સીરિયલ કિલર
- serial => સીરીયલ
- serger => સરજર
- sergei vasilievich rachmaninov => સર્ગેઈ વસિલિવિચ રાચમાનિનોવ
- sergei vasilievich rachmaninoff => સર્ગેઈ વાસિલીવિચ રાચમાનિનોફ
- sergei sergeyevich prokofiev => સેરગેઈ સેરગેઈવિચ પ્રોકોફિયેવ
- sergei rachmaninov => સેરગેઇ રેચ્મેનિનોવ
- sergei rachmaninoff => સેર્ગેઇ રાચમાનિનોફ
- sergei pavlovich diaghilev => સેર્ગેઇ પાવલોવિચ ડિઆગિલેવ
- sergei mikhailovich eisenstein => સર્ગેઈ મિખાઈલોવિચ આઇઝનસ્ટાઇન
- serial murderer => સિરીયલ મર્ડર
- serial music => સીરિયલ મ્યુઝિક
- serial operation => સીરીયલ ઓપરેશન
- serial port => সিরিয়াল পોর্ট
- serial printer => સિરિયલ પ્રિન્ટર
- serial processing => સીરિયલ પ્રોસેસીંગ
- serial publication => સીરીયલ પ્રકાશન
- serialisation => સીરીયલાઈઝેશન
- serialise => સીરીયલાઈઝ
- serialism => સિરિયલિઝમ
Definitions and Meaning of serial monogamy in English
serial monogamy (n)
a succession of short monogamous relationships (as by someone who undergoes multiple divorces)
FAQs About the word serial monogamy
સિરીયલ મોનોગેમી
a succession of short monogamous relationships (as by someone who undergoes multiple divorces)
No synonyms found.
No antonyms found.
serial killer => સીરિયલ કિલર, serial => સીરીયલ, serger => સરજર, sergei vasilievich rachmaninov => સર્ગેઈ વસિલિવિચ રાચમાનિનોવ, sergei vasilievich rachmaninoff => સર્ગેઈ વાસિલીવિચ રાચમાનિનોફ,