Tamil Meaning of santa cruz
சாந்தா குரூஸ்
Other Tamil words related to சாந்தா குரூஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of santa cruz
- santa claus => சாந்தா கிளாஸ்
- santa clara => சாண்டா கிளாரா
- santa catalina => சாண்டா கேட்டலீனா
- santa barbara => சான்டா பார்பரா
- santa anna => சாண்டா அன்னா
- santa ana => சான்டா அனா
- santa => சாண்டா
- sans-souci => சான்ஸ்-சவுசி
- sanson-flamsteed projection => சேன்சன்-பிளம்ஸ்டீட் புரோஜெக்ஷன்
- sanskritist => சமஸ்கிருத அறிஞர்
- santa cruz cypress => சாண்டா குரூஸ் சைப்ரஸ்
- santa fe => சான்டா ஃபே
- santa fe trail => சாண்டா ஃபே ட்ரயில்
- santa gertrudis => சாண்டா கெர்ட்ரூடிஸ்
- santa lucia fir => சான்டா லூசியா ஃபிர்
- santa maria de belem => சாண்டா மரியா டி பெலேம்
- santa maria del tule => சான்டா மரியா டெல் டுலே
- santa maria tree => சாண்டா மரியா மரம்
- santa sofia => சான்டா சோபியா
- santa sophia => சாண்டா சோபியா
Definitions and Meaning of santa cruz in English
santa cruz (n)
a town in western California on Monterey Bay; a tourist center
a city in central Bolivia
FAQs About the word santa cruz
சாந்தா குரூஸ்
a town in western California on Monterey Bay; a tourist center, a city in central Bolivia
No synonyms found.
No antonyms found.
santa claus => சாந்தா கிளாஸ், santa clara => சாண்டா கிளாரா, santa catalina => சாண்டா கேட்டலீனா, santa barbara => சான்டா பார்பரா, santa anna => சாண்டா அன்னா,