Tamil Meaning of santa clara
சாண்டா கிளாரா
Other Tamil words related to சாண்டா கிளாரா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of santa clara
- santa catalina => சாண்டா கேட்டலீனா
- santa barbara => சான்டா பார்பரா
- santa anna => சாண்டா அன்னா
- santa ana => சான்டா அனா
- santa => சாண்டா
- sans-souci => சான்ஸ்-சவுசி
- sanson-flamsteed projection => சேன்சன்-பிளம்ஸ்டீட் புரோஜெக்ஷன்
- sanskritist => சமஸ்கிருத அறிஞர்
- sanskritic language => சமஸ்கிருத மொழிகள்
- sanskritic => சமஸ்கிருத
- santa claus => சாந்தா கிளாஸ்
- santa cruz => சாந்தா குரூஸ்
- santa cruz cypress => சாண்டா குரூஸ் சைப்ரஸ்
- santa fe => சான்டா ஃபே
- santa fe trail => சாண்டா ஃபே ட்ரயில்
- santa gertrudis => சாண்டா கெர்ட்ரூடிஸ்
- santa lucia fir => சான்டா லூசியா ஃபிர்
- santa maria de belem => சாண்டா மரியா டி பெலேம்
- santa maria del tule => சான்டா மரியா டெல் டுலே
- santa maria tree => சாண்டா மரியா மரம்
Definitions and Meaning of santa clara in English
santa clara (n)
a city of west central California; residential area with light industry
FAQs About the word santa clara
சாண்டா கிளாரா
a city of west central California; residential area with light industry
No synonyms found.
No antonyms found.
santa catalina => சாண்டா கேட்டலீனா, santa barbara => சான்டா பார்பரா, santa anna => சாண்டா அன்னா, santa ana => சான்டா அனா, santa => சாண்டா,