Tamil Meaning of santa catalina
சாண்டா கேட்டலீனா
Other Tamil words related to சாண்டா கேட்டலீனா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of santa catalina
- santa barbara => சான்டா பார்பரா
- santa anna => சாண்டா அன்னா
- santa ana => சான்டா அனா
- santa => சாண்டா
- sans-souci => சான்ஸ்-சவுசி
- sanson-flamsteed projection => சேன்சன்-பிளம்ஸ்டீட் புரோஜெக்ஷன்
- sanskritist => சமஸ்கிருத அறிஞர்
- sanskritic language => சமஸ்கிருத மொழிகள்
- sanskritic => சமஸ்கிருத
- sanskrit literature => சமஸ்கிருத இலக்கியம்
- santa clara => சாண்டா கிளாரா
- santa claus => சாந்தா கிளாஸ்
- santa cruz => சாந்தா குரூஸ்
- santa cruz cypress => சாண்டா குரூஸ் சைப்ரஸ்
- santa fe => சான்டா ஃபே
- santa fe trail => சாண்டா ஃபே ட்ரயில்
- santa gertrudis => சாண்டா கெர்ட்ரூடிஸ்
- santa lucia fir => சான்டா லூசியா ஃபிர்
- santa maria de belem => சாண்டா மரியா டி பெலேம்
- santa maria del tule => சான்டா மரியா டெல் டுலே
Definitions and Meaning of santa catalina in English
santa catalina (n)
an island resort in the Pacific off the southwestern coast of California
FAQs About the word santa catalina
சாண்டா கேட்டலீனா
an island resort in the Pacific off the southwestern coast of California
No synonyms found.
No antonyms found.
santa barbara => சான்டா பார்பரா, santa anna => சாண்டா அன்னா, santa ana => சான்டா அனா, santa => சாண்டா, sans-souci => சான்ஸ்-சவுசி,