Tamil Meaning of santa sofia
சான்டா சோபியா
Other Tamil words related to சான்டா சோபியா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of santa sofia
- santa maria tree => சாண்டா மரியா மரம்
- santa maria del tule => சான்டா மரியா டெல் டுலே
- santa maria de belem => சாண்டா மரியா டி பெலேம்
- santa lucia fir => சான்டா லூசியா ஃபிர்
- santa gertrudis => சாண்டா கெர்ட்ரூடிஸ்
- santa fe trail => சாண்டா ஃபே ட்ரயில்
- santa fe => சான்டா ஃபே
- santa cruz cypress => சாண்டா குரூஸ் சைப்ரஸ்
- santa cruz => சாந்தா குரூஸ்
- santa claus => சாந்தா கிளாஸ்
Definitions and Meaning of santa sofia in English
santa sofia (n)
a 6th century masterpiece of Byzantine architecture in Istanbul; built as a Christian church, converted to a mosque in 1453, and made into a museum in the middle of the 20th century
FAQs About the word santa sofia
சான்டா சோபியா
a 6th century masterpiece of Byzantine architecture in Istanbul; built as a Christian church, converted to a mosque in 1453, and made into a museum in the middl
No synonyms found.
No antonyms found.
santa maria tree => சாண்டா மரியா மரம், santa maria del tule => சான்டா மரியா டெல் டுலே, santa maria de belem => சாண்டா மரியா டி பெலேம், santa lucia fir => சான்டா லூசியா ஃபிர், santa gertrudis => சாண்டா கெர்ட்ரூடிஸ்,