Tamil Meaning of santal
சந்தால்
Other Tamil words related to சந்தால்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of santal
- santa sophia => சாண்டா சோபியா
- santa sofia => சான்டா சோபியா
- santa maria tree => சாண்டா மரியா மரம்
- santa maria del tule => சான்டா மரியா டெல் டுலே
- santa maria de belem => சாண்டா மரியா டி பெலேம்
- santa lucia fir => சான்டா லூசியா ஃபிர்
- santa gertrudis => சாண்டா கெர்ட்ரூடிஸ்
- santa fe trail => சாண்டா ஃபே ட்ரயில்
- santa fe => சான்டா ஃபே
- santa cruz cypress => சாண்டா குரூஸ் சைப்ரஸ்
Definitions and Meaning of santal in English
santal (n.)
A colorless crystalline substance, isomeric with piperonal, but having weak acid properties. It is extracted from sandalwood.
FAQs About the word santal
சந்தால்
A colorless crystalline substance, isomeric with piperonal, but having weak acid properties. It is extracted from sandalwood.
No synonyms found.
No antonyms found.
santa sophia => சாண்டா சோபியா, santa sofia => சான்டா சோபியா, santa maria tree => சாண்டா மரியா மரம், santa maria del tule => சான்டா மரியா டெல் டுலே, santa maria de belem => சாண்டா மரியா டி பெலேம்,