Tamil Meaning of salix pendulina
சாலிக்ஸ் பெண்டுலினா
Other Tamil words related to சாலிக்ஸ் பெண்டுலினா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of salix pendulina
- salix nigra => வில்லோ மரம்
- salix lucida => சாலிக்ஸ் லூசிடா
- salix lasiolepis => சாலிக்ஸ் லேசிலோலேபிஸ்
- salix humilis => சாலிக்ஸ் ஹ்யுமிலிஸ்
- salix fragilis => சாலிக்ஸ் பிராஜிலிஸ்
- salix discolor => சாலிக்ஸ் டிஸ்கோலர்
- salix caprea => வில்லோ
- salix candida => சாலிக்ஸ் கேண்டிடா
- salix blanda => வில்லோ
- salix babylonica => சாலிக்ஸ் பாபிலோனிகா
- salix pendulina blanda => சாலிஸ் பேண்டுலினா பிளேண்டா
- salix pentandra => சைபிரஸ்
- salix purpurea => சாலிக்ஸ் பர்புரியா
- salix pyrifolia => சாலிக்சு பைரிபோலியா
- salix repens => சாலிக்சு ரெபென்ஸ்
- salix sericea => சாலிக்ஸ் செரீசியா
- salix triandra => சாலிக்ஸ் ட்ரைஆண்ட்ரா
- salix tristis => துயரமான சாலிக்ஸ்
- salix uva-ursi => சாலிக்ஸ் உவா-உர்சி
- salix vitellina => சாலிக்ஸ் வைட்டெல்லினா
Definitions and Meaning of salix pendulina in English
salix pendulina (n)
hybrid willow usually not strongly weeping in habit
FAQs About the word salix pendulina
சாலிக்ஸ் பெண்டுலினா
hybrid willow usually not strongly weeping in habit
No synonyms found.
No antonyms found.
salix nigra => வில்லோ மரம், salix lucida => சாலிக்ஸ் லூசிடா, salix lasiolepis => சாலிக்ஸ் லேசிலோலேபிஸ், salix humilis => சாலிக்ஸ் ஹ்யுமிலிஸ், salix fragilis => சாலிக்ஸ் பிராஜிலிஸ்,