Tamil Meaning of salix vitellina
சாலிக்ஸ் வைட்டெல்லினா
Other Tamil words related to சாலிக்ஸ் வைட்டெல்லினா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of salix vitellina
- salix uva-ursi => சாலிக்ஸ் உவா-உர்சி
- salix tristis => துயரமான சாலிக்ஸ்
- salix triandra => சாலிக்ஸ் ட்ரைஆண்ட்ரா
- salix sericea => சாலிக்ஸ் செரீசியா
- salix repens => சாலிக்சு ரெபென்ஸ்
- salix pyrifolia => சாலிக்சு பைரிபோலியா
- salix purpurea => சாலிக்ஸ் பர்புரியா
- salix pentandra => சைபிரஸ்
- salix pendulina blanda => சாலிஸ் பேண்டுலினா பிளேண்டா
- salix pendulina => சாலிக்ஸ் பெண்டுலினா
Definitions and Meaning of salix vitellina in English
salix vitellina (n)
European willow having greyish leaves and yellow-orange twigs used in basketry
FAQs About the word salix vitellina
சாலிக்ஸ் வைட்டெல்லினா
European willow having greyish leaves and yellow-orange twigs used in basketry
No synonyms found.
No antonyms found.
salix uva-ursi => சாலிக்ஸ் உவா-உர்சி, salix tristis => துயரமான சாலிக்ஸ், salix triandra => சாலிக்ஸ் ட்ரைஆண்ட்ரா, salix sericea => சாலிக்ஸ் செரீசியா, salix repens => சாலிக்சு ரெபென்ஸ்,