Tamil Meaning of salix purpurea
சாலிக்ஸ் பர்புரியா
Other Tamil words related to சாலிக்ஸ் பர்புரியா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of salix purpurea
- salix pentandra => சைபிரஸ்
- salix pendulina blanda => சாலிஸ் பேண்டுலினா பிளேண்டா
- salix pendulina => சாலிக்ஸ் பெண்டுலினா
- salix nigra => வில்லோ மரம்
- salix lucida => சாலிக்ஸ் லூசிடா
- salix lasiolepis => சாலிக்ஸ் லேசிலோலேபிஸ்
- salix humilis => சாலிக்ஸ் ஹ்யுமிலிஸ்
- salix fragilis => சாலிக்ஸ் பிராஜிலிஸ்
- salix discolor => சாலிக்ஸ் டிஸ்கோலர்
- salix caprea => வில்லோ
- salix pyrifolia => சாலிக்சு பைரிபோலியா
- salix repens => சாலிக்சு ரெபென்ஸ்
- salix sericea => சாலிக்ஸ் செரீசியா
- salix triandra => சாலிக்ஸ் ட்ரைஆண்ட்ரா
- salix tristis => துயரமான சாலிக்ஸ்
- salix uva-ursi => சாலிக்ஸ் உவா-உர்சி
- salix vitellina => சாலிக்ஸ் வைட்டெல்லினா
- salk => சால்க்
- salk vaccine => சேல்க் தடுப்பூசி
- sallenders => சல்லெண்டர்ஸ்
Definitions and Meaning of salix purpurea in English
salix purpurea (n)
Eurasian osier having reddish or purple twigs and bark rich in tannin
FAQs About the word salix purpurea
சாலிக்ஸ் பர்புரியா
Eurasian osier having reddish or purple twigs and bark rich in tannin
No synonyms found.
No antonyms found.
salix pentandra => சைபிரஸ், salix pendulina blanda => சாலிஸ் பேண்டுலினா பிளேண்டா, salix pendulina => சாலிக்ஸ் பெண்டுலினா, salix nigra => வில்லோ மரம், salix lucida => சாலிக்ஸ் லூசிடா,