Tamil Meaning of salix babylonica
சாலிக்ஸ் பாபிலோனிகா
Other Tamil words related to சாலிக்ஸ் பாபிலோனிகா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of salix babylonica
- salix arctica => சாலிக்ஸ் ஆர்டிகா
- salix amygdaloides => ஸாலிக்ஸ் அமிக்டலோயிடஸ்
- salix amygdalina => சாலிக்ஸ் அமிக்டலினா
- salix alba vitellina => சாலிக்ஸ் ஆல்பா விட்டேலினா
- salix alba sericea => சாலிக்ஸ் ஆல்பா செரிசியா
- salix alba caerulea => வெள்ளை விலோ
- salix alba => சாலிக்சு அல்பா
- salivous => சாலிவஸ்
- salivation => எச்சில்
- salivating => நீர் வடியும்
- salix blanda => வில்லோ
- salix candida => சாலிக்ஸ் கேண்டிடா
- salix caprea => வில்லோ
- salix discolor => சாலிக்ஸ் டிஸ்கோலர்
- salix fragilis => சாலிக்ஸ் பிராஜிலிஸ்
- salix humilis => சாலிக்ஸ் ஹ்யுமிலிஸ்
- salix lasiolepis => சாலிக்ஸ் லேசிலோலேபிஸ்
- salix lucida => சாலிக்ஸ் லூசிடா
- salix nigra => வில்லோ மரம்
- salix pendulina => சாலிக்ஸ் பெண்டுலினா
Definitions and Meaning of salix babylonica in English
salix babylonica (n)
willow with long drooping branches and slender leaves native to China; widely cultivated as an ornamental
FAQs About the word salix babylonica
சாலிக்ஸ் பாபிலோனிகா
willow with long drooping branches and slender leaves native to China; widely cultivated as an ornamental
No synonyms found.
No antonyms found.
salix arctica => சாலிக்ஸ் ஆர்டிகா, salix amygdaloides => ஸாலிக்ஸ் அமிக்டலோயிடஸ், salix amygdalina => சாலிக்ஸ் அமிக்டலினா, salix alba vitellina => சாலிக்ஸ் ஆல்பா விட்டேலினா, salix alba sericea => சாலிக்ஸ் ஆல்பா செரிசியா,