Gujarati Meaning of salix babylonica
સેલિક્સ બેબિલોનિકા
Other Gujarati words related to સેલિક્સ બેબિલોનિકા
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of salix babylonica
- salix arctica => સેલિક્સ આર્કટિકા
- salix amygdaloides => શાલિક্স એમીગ્ડાલોઇડ્સ
- salix amygdalina => સેલિક્સ એમિગ્ડેલિના
- salix alba vitellina => સેલિક્સ અલ્બા વિટેલિના
- salix alba sericea => સેલિક્સ આલ્બા સેરિસેયા
- salix alba caerulea => સફેદ વિલો
- salix alba => સેલિક્સ અલ્બા
- salivous => સેલાઇવસ
- salivation => લાળનો પ્રવાહ
- salivating => લાળ ઝરતી
- salix blanda => વિલો
- salix candida => સેલિક્સ કેન્ડિડા
- salix caprea => વિલો
- salix discolor => સેલિક્સ ડીસકલર
- salix fragilis => સાલિક્સ ફ્રેગીલીસ
- salix humilis => સેલિક્સ હ્યુમિલિસ
- salix lasiolepis => સેલિન લેસિઓલેપિસ
- salix lucida => સાલિક્ષ લુસિડા
- salix nigra => વાંસો
- salix pendulina => સેલિક્સ પેન્ડુલિના
Definitions and Meaning of salix babylonica in English
salix babylonica (n)
willow with long drooping branches and slender leaves native to China; widely cultivated as an ornamental
FAQs About the word salix babylonica
સેલિક્સ બેબિલોનિકા
willow with long drooping branches and slender leaves native to China; widely cultivated as an ornamental
No synonyms found.
No antonyms found.
salix arctica => સેલિક્સ આર્કટિકા, salix amygdaloides => શાલિક্স એમીગ્ડાલોઇડ્સ, salix amygdalina => સેલિક્સ એમિગ્ડેલિના, salix alba vitellina => સેલિક્સ અલ્બા વિટેલિના, salix alba sericea => સેલિક્સ આલ્બા સેરિસેયા,