Gujarati Meaning of salix fragilis
સાલિક્સ ફ્રેગીલીસ
Other Gujarati words related to સાલિક્સ ફ્રેગીલીસ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of salix fragilis
- salix discolor => સેલિક્સ ડીસકલર
- salix caprea => વિલો
- salix candida => સેલિક્સ કેન્ડિડા
- salix blanda => વિલો
- salix babylonica => સેલિક્સ બેબિલોનિકા
- salix arctica => સેલિક્સ આર્કટિકા
- salix amygdaloides => શાલિક্স એમીગ્ડાલોઇડ્સ
- salix amygdalina => સેલિક્સ એમિગ્ડેલિના
- salix alba vitellina => સેલિક્સ અલ્બા વિટેલિના
- salix alba sericea => સેલિક્સ આલ્બા સેરિસેયા
- salix humilis => સેલિક્સ હ્યુમિલિસ
- salix lasiolepis => સેલિન લેસિઓલેપિસ
- salix lucida => સાલિક્ષ લુસિડા
- salix nigra => વાંસો
- salix pendulina => સેલિક્સ પેન્ડુલિના
- salix pendulina blanda => સેલિક્સ પેન્ડ્યુલિના બ્લેન્ડા
- salix pentandra => ચિનકાલી
- salix purpurea => સેલિક્સ પર્પ્યુરિયા
- salix pyrifolia => সালিক্স পিরিফোলিয়া
- salix repens => સેલિક્સ રિપેન્સ
Definitions and Meaning of salix fragilis in English
salix fragilis (n)
large willow tree with stiff branches that are easily broken
FAQs About the word salix fragilis
સાલિક્સ ફ્રેગીલીસ
large willow tree with stiff branches that are easily broken
No synonyms found.
No antonyms found.
salix discolor => સેલિક્સ ડીસકલર, salix caprea => વિલો, salix candida => સેલિક્સ કેન્ડિડા, salix blanda => વિલો, salix babylonica => સેલિક્સ બેબિલોનિકા,