Gujarati Meaning of salix blanda
વિલો
Other Gujarati words related to વિલો
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of salix blanda
- salix babylonica => સેલિક્સ બેબિલોનિકા
- salix arctica => સેલિક્સ આર્કટિકા
- salix amygdaloides => શાલિક্স એમીગ્ડાલોઇડ્સ
- salix amygdalina => સેલિક્સ એમિગ્ડેલિના
- salix alba vitellina => સેલિક્સ અલ્બા વિટેલિના
- salix alba sericea => સેલિક્સ આલ્બા સેરિસેયા
- salix alba caerulea => સફેદ વિલો
- salix alba => સેલિક્સ અલ્બા
- salivous => સેલાઇવસ
- salivation => લાળનો પ્રવાહ
- salix candida => સેલિક્સ કેન્ડિડા
- salix caprea => વિલો
- salix discolor => સેલિક્સ ડીસકલર
- salix fragilis => સાલિક્સ ફ્રેગીલીસ
- salix humilis => સેલિક્સ હ્યુમિલિસ
- salix lasiolepis => સેલિન લેસિઓલેપિસ
- salix lucida => સાલિક્ષ લુસિડા
- salix nigra => વાંસો
- salix pendulina => સેલિક્સ પેન્ડુલિના
- salix pendulina blanda => સેલિક્સ પેન્ડ્યુલિના બ્લેન્ડા
Definitions and Meaning of salix blanda in English
salix blanda (n)
hybrid willow usually not strongly weeping in habit
FAQs About the word salix blanda
વિલો
hybrid willow usually not strongly weeping in habit
No synonyms found.
No antonyms found.
salix babylonica => સેલિક્સ બેબિલોનિકા, salix arctica => સેલિક્સ આર્કટિકા, salix amygdaloides => શાલિક্স એમીગ્ડાલોઇડ્સ, salix amygdalina => સેલિક્સ એમિગ્ડેલિના, salix alba vitellina => સેલિક્સ અલ્બા વિટેલિના,