Tamil Meaning of saint mark
செயின்ட் மார்க்
Other Tamil words related to செயின்ட் மார்க்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint mark
- saint maarten => செயிண்ட் மார்ட்டின்
- saint luke => செயின்ட் லூக்
- saint lucia => செயிண்ட் லூசியா
- saint louis => செயின்ட் லூயிஸ்
- saint lawrence seaway => செயின்ட் லாரன்ஸ் கடல்வழி
- saint lawrence => செயின்ட் லாரன்ஸ்
- saint kitts and nevis => செயின்ட் கிட்ஸ் மற்றும் நெவிஸ்
- saint kitts => செயின்ட் கிட்ஸ்
- saint joseph => புனித ஜோசப்
- saint johns river => செயிண்ட் ஜான்ஸ் நதி
- saint martin => சேண்ட் மார்ட்டின்
- saint martin's summer => செயிண்ட் மார்டின் கோடை
- saint matthew => செயிண்ட் மேத்யூ
- saint matthew the apostle => புனித மத்தேயு அப்போஸ்தலர்
- saint nicholas => செயிண்ட் நிக்கோலஸ்
- saint nick => செய்ண்ட் நிக்க
- saint olaf => செயிண்ட் ஒலாஃப்
- saint olav => சைன்ட் ஓலாவ்
- saint patrick => செயிண்ட் பேட்ரிக்
- saint patrick's day => செயின்ட் பேட்ரிக் தினம்
Definitions and Meaning of saint mark in English
saint mark (n)
Apostle and companion of Saint Peter; assumed to be the author of the second Gospel
FAQs About the word saint mark
செயின்ட் மார்க்
Apostle and companion of Saint Peter; assumed to be the author of the second Gospel
No synonyms found.
No antonyms found.
saint maarten => செயிண்ட் மார்ட்டின், saint luke => செயின்ட் லூக், saint lucia => செயிண்ட் லூசியா, saint louis => செயின்ட் லூயிஸ், saint lawrence seaway => செயின்ட் லாரன்ஸ் கடல்வழி,