Tamil Meaning of saint olaf
செயிண்ட் ஒலாஃப்
Other Tamil words related to செயிண்ட் ஒலாஃப்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint olaf
- saint nick => செய்ண்ட் நிக்க
- saint nicholas => செயிண்ட் நிக்கோலஸ்
- saint matthew the apostle => புனித மத்தேயு அப்போஸ்தலர்
- saint matthew => செயிண்ட் மேத்யூ
- saint martin's summer => செயிண்ட் மார்டின் கோடை
- saint martin => சேண்ட் மார்ட்டின்
- saint mark => செயின்ட் மார்க்
- saint maarten => செயிண்ட் மார்ட்டின்
- saint luke => செயின்ட் லூக்
- saint lucia => செயிண்ட் லூசியா
- saint olav => சைன்ட் ஓலாவ்
- saint patrick => செயிண்ட் பேட்ரிக்
- saint patrick's day => செயின்ட் பேட்ரிக் தினம்
- saint paul => புனித பால்
- saint peter => சான்ட் பீட்டர்
- saint peter the apostle => தூய பேதுரு அப்போஸ்தலர்
- saint peter's wreath => செயிண்ட் பீட்டர்ஸ் வ்ரீத்
- saint petersburg => செயின்ட் பீட்டர்ஸ்பர்க்
- saint polycarp => புனித பாலிகார்ப்
- saint teresa of avila => புனித தெரசா அவிலா
Definitions and Meaning of saint olaf in English
saint olaf (n)
King and patron saint of Norway (995-1030)
FAQs About the word saint olaf
செயிண்ட் ஒலாஃப்
King and patron saint of Norway (995-1030)
No synonyms found.
No antonyms found.
saint nick => செய்ண்ட் நிக்க, saint nicholas => செயிண்ட் நிக்கோலஸ், saint matthew the apostle => புனித மத்தேயு அப்போஸ்தலர், saint matthew => செயிண்ட் மேத்யூ, saint martin's summer => செயிண்ட் மார்டின் கோடை,