Tamil Meaning of saint matthew
செயிண்ட் மேத்யூ
Other Tamil words related to செயிண்ட் மேத்யூ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint matthew
- saint martin's summer => செயிண்ட் மார்டின் கோடை
- saint martin => சேண்ட் மார்ட்டின்
- saint mark => செயின்ட் மார்க்
- saint maarten => செயிண்ட் மார்ட்டின்
- saint luke => செயின்ட் லூக்
- saint lucia => செயிண்ட் லூசியா
- saint louis => செயின்ட் லூயிஸ்
- saint lawrence seaway => செயின்ட் லாரன்ஸ் கடல்வழி
- saint lawrence => செயின்ட் லாரன்ஸ்
- saint kitts and nevis => செயின்ட் கிட்ஸ் மற்றும் நெவிஸ்
- saint matthew the apostle => புனித மத்தேயு அப்போஸ்தலர்
- saint nicholas => செயிண்ட் நிக்கோலஸ்
- saint nick => செய்ண்ட் நிக்க
- saint olaf => செயிண்ட் ஒலாஃப்
- saint olav => சைன்ட் ஓலாவ்
- saint patrick => செயிண்ட் பேட்ரிக்
- saint patrick's day => செயின்ட் பேட்ரிக் தினம்
- saint paul => புனித பால்
- saint peter => சான்ட் பீட்டர்
- saint peter the apostle => தூய பேதுரு அப்போஸ்தலர்
Definitions and Meaning of saint matthew in English
saint matthew (n)
(New Testament) disciple of Jesus; traditionally considered to be the author of the first Gospel
FAQs About the word saint matthew
செயிண்ட் மேத்யூ
(New Testament) disciple of Jesus; traditionally considered to be the author of the first Gospel
No synonyms found.
No antonyms found.
saint martin's summer => செயிண்ட் மார்டின் கோடை, saint martin => சேண்ட் மார்ட்டின், saint mark => செயின்ட் மார்க், saint maarten => செயிண்ட் மார்ட்டின், saint luke => செயின்ட் லூக்,