Tamil Meaning of rudolf diesel
ருடால்ஃப் டீசல்
Other Tamil words related to ருடால்ஃப் டீசல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of rudolf diesel
- rudolf hess => ருடால்ப் ஹெஸ்
- rudolf karl bultmann => ருடால்ப் கார்ல் புல்ட்மான்
- rudolf karl virchow => ருடால்ஃப் கார்ல் விர்ச்சோ
- rudolf ludwig mossbauer => ருடோல்ஃப் லுட்விக் மோஸ்போவர்
- rudolf nureyev => ருடோல்ஃப் நுரேயேவ்
- rudolf steiner => ருடால்ஃப் ஸ்டீனர்
- rudolf virchow => ருடால்ஃப் வர்சோ
- rudolf wurlitzer => ரூடால்ஃப் வர்லிட்ஸர்
- rudolph laban => ருடால்ப் லாபன்
- rudolphine => ருடால்பின்
Definitions and Meaning of rudolf diesel in English
rudolf diesel (n)
German engineer (born in France) who invented the diesel engine (1858-1913)
FAQs About the word rudolf diesel
ருடால்ஃப் டீசல்
German engineer (born in France) who invented the diesel engine (1858-1913)
No synonyms found.
No antonyms found.
rudolf christian karl diesel => ருடால்ஃப் கிறிஸ்டியன் கார்ல் டீசல், rudmasday => ருட்மஸ்டே, rudity => ரூடிட்டி, rudistes => ரூடிஸ்ட்ஸ், rudish => அறிவற்றவர்,