Tamil Meaning of rudmasday
ருட்மஸ்டே
Other Tamil words related to ருட்மஸ்டே
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of rudmasday
- rudolf christian karl diesel => ருடால்ஃப் கிறிஸ்டியன் கார்ல் டீசல்
- rudolf diesel => ருடால்ஃப் டீசல்
- rudolf hess => ருடால்ப் ஹெஸ்
- rudolf karl bultmann => ருடால்ப் கார்ல் புல்ட்மான்
- rudolf karl virchow => ருடால்ஃப் கார்ல் விர்ச்சோ
- rudolf ludwig mossbauer => ருடோல்ஃப் லுட்விக் மோஸ்போவர்
- rudolf nureyev => ருடோல்ஃப் நுரேயேவ்
- rudolf steiner => ருடால்ஃப் ஸ்டீனர்
- rudolf virchow => ருடால்ஃப் வர்சோ
- rudolf wurlitzer => ரூடால்ஃப் வர்லிட்ஸர்
Definitions and Meaning of rudmasday in English
rudmasday (n.)
Either of the feasts of the Holy Cross, occuring on May 3 and September 14, annually.
FAQs About the word rudmasday
ருட்மஸ்டே
Either of the feasts of the Holy Cross, occuring on May 3 and September 14, annually.
No synonyms found.
No antonyms found.
rudity => ரூடிட்டி, rudistes => ரூடிஸ்ட்ஸ், rudish => அறிவற்றவர், rudiments => அடிப்படை, rudimentary => அடிப்படை,