Tamil Meaning of rudity
ரூடிட்டி
Other Tamil words related to ரூடிட்டி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of rudity
- rudmasday => ருட்மஸ்டே
- rudolf christian karl diesel => ருடால்ஃப் கிறிஸ்டியன் கார்ல் டீசல்
- rudolf diesel => ருடால்ஃப் டீசல்
- rudolf hess => ருடால்ப் ஹெஸ்
- rudolf karl bultmann => ருடால்ப் கார்ல் புல்ட்மான்
- rudolf karl virchow => ருடால்ஃப் கார்ல் விர்ச்சோ
- rudolf ludwig mossbauer => ருடோல்ஃப் லுட்விக் மோஸ்போவர்
- rudolf nureyev => ருடோல்ஃப் நுரேயேவ்
- rudolf steiner => ருடால்ஃப் ஸ்டீனர்
- rudolf virchow => ருடால்ஃப் வர்சோ
Definitions and Meaning of rudity in English
rudity (n.)
Rudeness; ignorance.
FAQs About the word rudity
ரூடிட்டி
Rudeness; ignorance.
No synonyms found.
No antonyms found.
rudistes => ரூடிஸ்ட்ஸ், rudish => அறிவற்றவர், rudiments => அடிப்படை, rudimentary => அடிப்படை, rudimental => ஆரம்பநிலை,