Tamil Meaning of rudolphine
ருடால்பின்
Other Tamil words related to ருடால்பின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of rudolphine
- rudolph laban => ருடால்ப் லாபன்
- rudolf wurlitzer => ரூடால்ஃப் வர்லிட்ஸர்
- rudolf virchow => ருடால்ஃப் வர்சோ
- rudolf steiner => ருடால்ஃப் ஸ்டீனர்
- rudolf nureyev => ருடோல்ஃப் நுரேயேவ்
- rudolf ludwig mossbauer => ருடோல்ஃப் லுட்விக் மோஸ்போவர்
- rudolf karl virchow => ருடால்ஃப் கார்ல் விர்ச்சோ
- rudolf karl bultmann => ருடால்ப் கார்ல் புல்ட்மான்
- rudolf hess => ருடால்ப் ஹெஸ்
- rudolf diesel => ருடால்ஃப் டீசல்
Definitions and Meaning of rudolphine in English
rudolphine (a.)
Pertaining to, or designating, a set of astronomical tables computed by Kepler, and founded on the observations of Tycho Brahe; -- so named from Rudolph II., emperor of Germany.
FAQs About the word rudolphine
ருடால்பின்
Pertaining to, or designating, a set of astronomical tables computed by Kepler, and founded on the observations of Tycho Brahe; -- so named from Rudolph II., em
No synonyms found.
No antonyms found.
rudolph laban => ருடால்ப் லாபன், rudolf wurlitzer => ரூடால்ஃப் வர்லிட்ஸர், rudolf virchow => ருடால்ஃப் வர்சோ, rudolf steiner => ருடால்ஃப் ஸ்டீனர், rudolf nureyev => ருடோல்ஃப் நுரேயேவ்,