Tamil Meaning of royal line
அரச குலம்
Other Tamil words related to அரச குலம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of royal line
- royal mast => ராயல் மாஸ்ட்
- royal national eisteddfod => ராயல் நேஷனல் எஸ்டெட்ஃபோட்
- royal osmund => ராயல் ஓஸ்முண்ட்
- royal palm => ராயல் பனை
- royal poinciana => ராயல் பொய்ன்சியானா
- royal purple => ராயல் பர்பிள்
- royal road => ராஜபாதை
- royal society of london for improving natural knowledge => இயற்கை அறிவை மேம்படுத்தும் லண்டன் ராயல் சொசைட்டி
- royal spade => ராயல் ஸ்பேட்
- royal stag => ராயல் ஸ்டாக்
Definitions and Meaning of royal line in English
royal line (n)
royal persons collectively
FAQs About the word royal line
அரச குலம்
royal persons collectively
No synonyms found.
No antonyms found.
royal jelly => ராயல் ஜெல்லி, royal house => அரச குடும்பம், royal flush => ராயல் ஃபிளஷ், royal fern => ராயல் ஃபர்ன், royal family => அரச குடும்பம்,