Tamil Meaning of royal charter
ராயல் சாசனம்
Other Tamil words related to ராயல் சாசனம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of royal charter
- royal casino => ராயல் கேசினோ
- royal brace => ராயல் பிரேஸ்
- royal blue => ராயல் நீலம்
- royal air force => ராயல் ஏர் ஃபோர்ஸ்
- royal agaric => ராயல் அகரிக்
- royal academy of arts => ராயல் அகாடமி ஆஃப் ஆர்ட்ஸ்
- royal => அரச
- roy wilkins => ராய் வில்கின்ஸ்
- roy orbison => ராய் ஆர்பிசன்
- roy lichtenstein => ராய் லிச்சன்ஸ்டைன்
- royal court => அரசவை
- royal family => அரச குடும்பம்
- royal fern => ராயல் ஃபர்ன்
- royal flush => ராயல் ஃபிளஷ்
- royal house => அரச குடும்பம்
- royal jelly => ராயல் ஜெல்லி
- royal line => அரச குலம்
- royal mast => ராயல் மாஸ்ட்
- royal national eisteddfod => ராயல் நேஷனல் எஸ்டெட்ஃபோட்
- royal osmund => ராயல் ஓஸ்முண்ட்
Definitions and Meaning of royal charter in English
royal charter (n)
a charter granted by the sovereign (especially in Great Britain)
FAQs About the word royal charter
ராயல் சாசனம்
a charter granted by the sovereign (especially in Great Britain)
No synonyms found.
No antonyms found.
royal casino => ராயல் கேசினோ, royal brace => ராயல் பிரேஸ், royal blue => ராயல் நீலம், royal air force => ராயல் ஏர் ஃபோர்ஸ், royal agaric => ராயல் அகரிக்,