Tamil Meaning of royal purple
ராயல் பர்பிள்
Other Tamil words related to ராயல் பர்பிள்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of royal purple
- royal poinciana => ராயல் பொய்ன்சியானா
- royal palm => ராயல் பனை
- royal osmund => ராயல் ஓஸ்முண்ட்
- royal national eisteddfod => ராயல் நேஷனல் எஸ்டெட்ஃபோட்
- royal mast => ராயல் மாஸ்ட்
- royal line => அரச குலம்
- royal jelly => ராயல் ஜெல்லி
- royal house => அரச குடும்பம்
- royal flush => ராயல் ஃபிளஷ்
- royal fern => ராயல் ஃபர்ன்
- royal road => ராஜபாதை
- royal society of london for improving natural knowledge => இயற்கை அறிவை மேம்படுத்தும் லண்டன் ராயல் சொசைட்டி
- royal spade => ராயல் ஸ்பேட்
- royal stag => ராயல் ஸ்டாக்
- royal tennis => ராயல் டென்னிஸ்
- royal velvet plant => ராயல் வெல்வெட் செடி
- royalet => ராயல்டி
- royalism => ராஜபக்திவாதம்
- royalist => ராஜ பக்தர்
- royalization => ராயலேசன்
Definitions and Meaning of royal purple in English
royal purple (n)
a shade of purple tinged with red
FAQs About the word royal purple
ராயல் பர்பிள்
a shade of purple tinged with red
No synonyms found.
No antonyms found.
royal poinciana => ராயல் பொய்ன்சியானா, royal palm => ராயல் பனை, royal osmund => ராயல் ஓஸ்முண்ட், royal national eisteddfod => ராயல் நேஷனல் எஸ்டெட்ஃபோட், royal mast => ராயல் மாஸ்ட்,