Tamil Meaning of prumnopitys ferruginea
prumnopitys ferruginea
Other Tamil words related to prumnopitys ferruginea
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of prumnopitys ferruginea
- prumnopitys elegans => ப்ரும்னோப்பைடீஸ் எலிகன்ஸ்
- prumnopitys andina => ப்ரும்னோபிடிஸ் ஆண்டினா
- prumnopitys amara => பிரமுனோபிடிஸ் அமரா
- prumnopitys => புரம்னோபைடிஸ்
- prudishness => நாணம்
- prudishly => கற்புடன்
- prudish => வெட்கப்படும்
- prudhoe bay => பிரூதோ பே
- prudery => வெட்கப்படுதல்
- prudently => புத்திக்கூர்மையுடன்
- prumnopitys taxifolia => ப்ரேம்னோபிட்டிஸ் டாக్ஸிஃபோலியா
- prune => ப்ரூன்
- prune cake => பிரூன் கேக்
- prune whip => ப்ரூன் விப்
- prunella => நீல சாம்பல்
- prunella modularis => புருனெல்லா மோடூலாரிஸ்
- prunella vulgaris => புருனெல்ல வுல்காரிஸ்
- prunellidae => பிருனெல்லிடே
- pruner => புரூனர்
- pruning => கத்தரித்தல்
Definitions and Meaning of prumnopitys ferruginea in English
prumnopitys ferruginea (n)
New Zealand conifer used for lumber; the dark wood is used for interior carpentry
FAQs About the word prumnopitys ferruginea
Definition not available
New Zealand conifer used for lumber; the dark wood is used for interior carpentry
No synonyms found.
No antonyms found.
prumnopitys elegans => ப்ரும்னோப்பைடீஸ் எலிகன்ஸ், prumnopitys andina => ப்ரும்னோபிடிஸ் ஆண்டினா, prumnopitys amara => பிரமுனோபிடிஸ் அமரா, prumnopitys => புரம்னோபைடிஸ், prudishness => நாணம்,