Tamil Meaning of prumnopitys
புரம்னோபைடிஸ்
Other Tamil words related to புரம்னோபைடிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of prumnopitys
- prumnopitys amara => பிரமுனோபிடிஸ் அமரா
- prumnopitys andina => ப்ரும்னோபிடிஸ் ஆண்டினா
- prumnopitys elegans => ப்ரும்னோப்பைடீஸ் எலிகன்ஸ்
- prumnopitys taxifolia => ப்ரேம்னோபிட்டிஸ் டாக్ஸிஃபோலியா
- prune => ப்ரூன்
- prune cake => பிரூன் கேக்
- prune whip => ப்ரூன் விப்
- prunella => நீல சாம்பல்
- prunella modularis => புருனெல்லா மோடூலாரிஸ்
- prunella vulgaris => புருனெல்ல வுல்காரிஸ்
Definitions and Meaning of prumnopitys in English
prumnopitys (n)
mostly dioecious evergreen conifers; leaves are softer than in Podocarpus
FAQs About the word prumnopitys
புரம்னோபைடிஸ்
mostly dioecious evergreen conifers; leaves are softer than in Podocarpus
No synonyms found.
No antonyms found.
prudishness => நாணம், prudishly => கற்புடன், prudish => வெட்கப்படும், prudhoe bay => பிரூதோ பே, prudery => வெட்கப்படுதல்,