Tamil Meaning of prune cake
பிரூன் கேக்
Other Tamil words related to பிரூன் கேக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of prune cake
- prune => ப்ரூன்
- prumnopitys taxifolia => ப்ரேம்னோபிட்டிஸ் டாக్ஸிஃபோலியா
- prumnopitys elegans => ப்ரும்னோப்பைடீஸ் எலிகன்ஸ்
- prumnopitys andina => ப்ரும்னோபிடிஸ் ஆண்டினா
- prumnopitys amara => பிரமுனோபிடிஸ் அமரா
- prumnopitys => புரம்னோபைடிஸ்
- prudishness => நாணம்
- prudishly => கற்புடன்
- prudish => வெட்கப்படும்
- prudhoe bay => பிரூதோ பே
- prune whip => ப்ரூன் விப்
- prunella => நீல சாம்பல்
- prunella modularis => புருனெல்லா மோடூலாரிஸ்
- prunella vulgaris => புருனெல்ல வுல்காரிஸ்
- prunellidae => பிருனெல்லிடே
- pruner => புரூனர்
- pruning => கத்தரித்தல்
- pruning hook => கிளைகளை வெட்டும் கருவி
- pruning knife => கத்திரித்தல் கத்தி
- pruning saw => அறுக்கும் கத்தி
Definitions and Meaning of prune cake in English
prune cake (n)
moist cake containing prunes that have been made into a puree
FAQs About the word prune cake
பிரூன் கேக்
moist cake containing prunes that have been made into a puree
No synonyms found.
No antonyms found.
prune => ப்ரூன், prumnopitys taxifolia => ப்ரேம்னோபிட்டிஸ் டாக్ஸிஃபோலியா, prumnopitys elegans => ப்ரும்னோப்பைடீஸ் எலிகன்ஸ், prumnopitys andina => ப்ரும்னோபிடிஸ் ஆண்டினா, prumnopitys amara => பிரமுனோபிடிஸ் அமரா,