Tamil Meaning of prunellidae
பிருனெல்லிடே
Other Tamil words related to பிருனெல்லிடே
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of prunellidae
- prunella vulgaris => புருனெல்ல வுல்காரிஸ்
- prunella modularis => புருனெல்லா மோடூலாரிஸ்
- prunella => நீல சாம்பல்
- prune whip => ப்ரூன் விப்
- prune cake => பிரூன் கேக்
- prune => ப்ரூன்
- prumnopitys taxifolia => ப்ரேம்னோபிட்டிஸ் டாக్ஸிஃபோலியா
- prumnopitys elegans => ப்ரும்னோப்பைடீஸ் எலிகன்ஸ்
- prumnopitys andina => ப்ரும்னோபிடிஸ் ஆண்டினா
- prumnopitys amara => பிரமுனோபிடிஸ் அமரா
- pruner => புரூனர்
- pruning => கத்தரித்தல்
- pruning hook => கிளைகளை வெட்டும் கருவி
- pruning knife => கத்திரித்தல் கத்தி
- pruning saw => அறுக்கும் கத்தி
- pruning shears => புரூனிங் கத்தரி
- pruno => புருனோ
- prunus => ப்ரூனஸ்
- prunus alleghaniensis => புருனஸ் அல்லேகானிஎன்சிஸ்
- prunus americana => அமெரிக்கன் பிளம்
Definitions and Meaning of prunellidae in English
prunellidae (n)
hedge sparrow
FAQs About the word prunellidae
பிருனெல்லிடே
hedge sparrow
No synonyms found.
No antonyms found.
prunella vulgaris => புருனெல்ல வுல்காரிஸ், prunella modularis => புருனெல்லா மோடூலாரிஸ், prunella => நீல சாம்பல், prune whip => ப்ரூன் விப், prune cake => பிரூன் கேக்,