Gujarati Meaning of prince charles
prince charles
Other Gujarati words related to prince charles
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of prince charles
- prince albert's yew => પ્રિન્સ આલ્બર્ટના યુ
- prince albert yew => પ્રિન્સ ઍલ્બર્ટ યુ
- prince albert => પ્રિન્સ ઍલ્બર્ટ
- prince => રાજકુમાર
- primus stove => પ્રિમસ સ્ટોવ
- primus => પ્રાઈમસ
- primum mobile => પ્રાઈમમ મોબિલીસ
- primulales => પ્રિમ્યુલેસ
- primulaceae => પ્રિમ્યુલેસી
- primula vulgaris => પ્રીમ્યુલા વલ્ગેરિસ
- prince charming => હીરો
- prince consort => રાજકુમાર પતિ
- prince edward => પ્રિન્સ એડવર્ડ
- prince edward island => પ્રિન્સ એડવર્ડ આઇલેન્ડ
- prince eugene of savoy => રાજકુમાર સવોય તરફથી
- prince fumimaro konoe => પ્રિન્સ ફુમિમારો કોનો
- prince fumimaro konoye => પ્રિન્સ ફુમીમારો કોનોયે
- prince klemens wenzel nepomuk lothar von metternich => પ્રિન્સ ક્લીમેન્સ वेन्ઝેલ નેપોમુક લોથાર વોન મેટર્નિચ
- prince of darkness => અંધારાના રાજકુમાર
- prince of smolensk => સ્મોલેન્સ્કનો રાજકુમાર
Definitions and Meaning of prince charles in English
prince charles (n)
the eldest son of Elizabeth II and heir to the English throne (born in 1948)
FAQs About the word prince charles
Definition not available
the eldest son of Elizabeth II and heir to the English throne (born in 1948)
No synonyms found.
No antonyms found.
prince albert's yew => પ્રિન્સ આલ્બર્ટના યુ, prince albert yew => પ્રિન્સ ઍલ્બર્ટ યુ, prince albert => પ્રિન્સ ઍલ્બર્ટ, prince => રાજકુમાર, primus stove => પ્રિમસ સ્ટોવ,