Tamil Meaning of potassium permanganate
பொட்டாசியம் பர்மாங்கனேட்
Other Tamil words related to பொட்டாசியம் பர்மாங்கனேட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of potassium permanganate
- potassium nitrate => பொட்டாசியம் நைட்ரேட்
- potassium muriate => பொட்டாசியம் மியூரியேட்
- potassium iodide => பொட்டாசியம் அயோடைடு
- potassium hydroxide => பொட்டாசியம் ஹைட்ராக்சைடு
- potassium hydrogen tartrate => பொட்டாசியம் ஹைட்ரஜன் டார்ட்டரேட்
- potassium hydrogen carbonate => பொட்டாசியம் ஹைட்ரஜன் கார்பனேட்
- potassium ferrocyanide => பொட்டாசியம் ஃபெரோசயனைடு
- potassium dichromate => பொட்டாசியம் டைக்குரோமேட்
- potassium cyanide => பொட்டாசியம் சயனைடு
- potassium chloride => பொட்டாசியம் குளோரைடு
- potassium sodium tartrate => பொட்டாசியம் சோடியம் டார்ட்ட்ரேட்
- potassium-argon dating => பொட்டாசியம்-ஆர்கான் டேட்டிங்
- potation => தண்ணீர்
- potato => உருளைக்கிழங்கு
- potato bean => உருளைக்கிழங்கு பருப்பு
- potato beetle => உருளைக்கிழங்கு வண்டு
- potato blight => உருளைக்கிழங்கின் அழுகல்
- potato bug => உருளைக்கிழங்கு வண்டு
- potato chip => உருளைக்கிழங்கு சிப்ஸ்
- potato disease => உருளைக்கிழங்கு நோய்
Definitions and Meaning of potassium permanganate in English
potassium permanganate (n)
a poisonous salt that forms dark purple crystals and is purple-red when dissolved in water; used as an oxidizing and bleaching agent and as a disinfectant and antiseptic
FAQs About the word potassium permanganate
பொட்டாசியம் பர்மாங்கனேட்
a poisonous salt that forms dark purple crystals and is purple-red when dissolved in water; used as an oxidizing and bleaching agent and as a disinfectant and a
No synonyms found.
No antonyms found.
potassium nitrate => பொட்டாசியம் நைட்ரேட், potassium muriate => பொட்டாசியம் மியூரியேட், potassium iodide => பொட்டாசியம் அயோடைடு, potassium hydroxide => பொட்டாசியம் ஹைட்ராக்சைடு, potassium hydrogen tartrate => பொட்டாசியம் ஹைட்ரஜன் டார்ட்டரேட்,