Tamil Meaning of potassium chloride
பொட்டாசியம் குளோரைடு
Other Tamil words related to பொட்டாசியம் குளோரைடு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of potassium chloride
- potassium chlorate => பொட்டாசியம் குளோரேட்
- potassium carbonate => பொட்டாசியம் கார்பனேட்
- potassium bromide => பொட்டாசியம் புரோமைடு
- potassium bitartrate => பொட்டாசியம் பைடார்ட்ரேட்
- potassium bicarbonate => பொட்டாசியம் பைகார்பனேட்
- potassium alum => பொட்டாசியம் அலம்
- potassium acid carbonate => பொட்டாசியம் அமில கார்பனேட்
- potassium => பொட்டாசியம்
- potash muriate => பொட்டாஷ் முரியேட்
- potash alum => போடாஷ் அலம்
- potassium cyanide => பொட்டாசியம் சயனைடு
- potassium dichromate => பொட்டாசியம் டைக்குரோமேட்
- potassium ferrocyanide => பொட்டாசியம் ஃபெரோசயனைடு
- potassium hydrogen carbonate => பொட்டாசியம் ஹைட்ரஜன் கார்பனேட்
- potassium hydrogen tartrate => பொட்டாசியம் ஹைட்ரஜன் டார்ட்டரேட்
- potassium hydroxide => பொட்டாசியம் ஹைட்ராக்சைடு
- potassium iodide => பொட்டாசியம் அயோடைடு
- potassium muriate => பொட்டாசியம் மியூரியேட்
- potassium nitrate => பொட்டாசியம் நைட்ரேட்
- potassium permanganate => பொட்டாசியம் பர்மாங்கனேட்
Definitions and Meaning of potassium chloride in English
potassium chloride (n)
salt of potassium (KCl) (trade names K-Dur 20, Kaochlor and K-lor and Klorvess and K-lyte); taken in tablet form to treat potassium deficiency
FAQs About the word potassium chloride
பொட்டாசியம் குளோரைடு
salt of potassium (KCl) (trade names K-Dur 20, Kaochlor and K-lor and Klorvess and K-lyte); taken in tablet form to treat potassium deficiency
No synonyms found.
No antonyms found.
potassium chlorate => பொட்டாசியம் குளோரேட், potassium carbonate => பொட்டாசியம் கார்பனேட், potassium bromide => பொட்டாசியம் புரோமைடு, potassium bitartrate => பொட்டாசியம் பைடார்ட்ரேட், potassium bicarbonate => பொட்டாசியம் பைகார்பனேட்,