Tamil Meaning of potassium carbonate
பொட்டாசியம் கார்பனேட்
Other Tamil words related to பொட்டாசியம் கார்பனேட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of potassium carbonate
- potassium bromide => பொட்டாசியம் புரோமைடு
- potassium bitartrate => பொட்டாசியம் பைடார்ட்ரேட்
- potassium bicarbonate => பொட்டாசியம் பைகார்பனேட்
- potassium alum => பொட்டாசியம் அலம்
- potassium acid carbonate => பொட்டாசியம் அமில கார்பனேட்
- potassium => பொட்டாசியம்
- potash muriate => பொட்டாஷ் முரியேட்
- potash alum => போடாஷ் அலம்
- potash => பொட்டாஷ்
- potamophis striatula => பற்றை போதனம்
- potassium chlorate => பொட்டாசியம் குளோரேட்
- potassium chloride => பொட்டாசியம் குளோரைடு
- potassium cyanide => பொட்டாசியம் சயனைடு
- potassium dichromate => பொட்டாசியம் டைக்குரோமேட்
- potassium ferrocyanide => பொட்டாசியம் ஃபெரோசயனைடு
- potassium hydrogen carbonate => பொட்டாசியம் ஹைட்ரஜன் கார்பனேட்
- potassium hydrogen tartrate => பொட்டாசியம் ஹைட்ரஜன் டார்ட்டரேட்
- potassium hydroxide => பொட்டாசியம் ஹைட்ராக்சைடு
- potassium iodide => பொட்டாசியம் அயோடைடு
- potassium muriate => பொட்டாசியம் மியூரியேட்
Definitions and Meaning of potassium carbonate in English
potassium carbonate (n)
a white salt (K2CO3) that is basic in solution; used to make glass and cleansing agents
FAQs About the word potassium carbonate
பொட்டாசியம் கார்பனேட்
a white salt (K2CO3) that is basic in solution; used to make glass and cleansing agents
No synonyms found.
No antonyms found.
potassium bromide => பொட்டாசியம் புரோமைடு, potassium bitartrate => பொட்டாசியம் பைடார்ட்ரேட், potassium bicarbonate => பொட்டாசியம் பைகார்பனேட், potassium alum => பொட்டாசியம் அலம், potassium acid carbonate => பொட்டாசியம் அமில கார்பனேட்,