Tamil Meaning of potassium iodide
பொட்டாசியம் அயோடைடு
Other Tamil words related to பொட்டாசியம் அயோடைடு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of potassium iodide
- potassium hydroxide => பொட்டாசியம் ஹைட்ராக்சைடு
- potassium hydrogen tartrate => பொட்டாசியம் ஹைட்ரஜன் டார்ட்டரேட்
- potassium hydrogen carbonate => பொட்டாசியம் ஹைட்ரஜன் கார்பனேட்
- potassium ferrocyanide => பொட்டாசியம் ஃபெரோசயனைடு
- potassium dichromate => பொட்டாசியம் டைக்குரோமேட்
- potassium cyanide => பொட்டாசியம் சயனைடு
- potassium chloride => பொட்டாசியம் குளோரைடு
- potassium chlorate => பொட்டாசியம் குளோரேட்
- potassium carbonate => பொட்டாசியம் கார்பனேட்
- potassium bromide => பொட்டாசியம் புரோமைடு
- potassium muriate => பொட்டாசியம் மியூரியேட்
- potassium nitrate => பொட்டாசியம் நைட்ரேட்
- potassium permanganate => பொட்டாசியம் பர்மாங்கனேட்
- potassium sodium tartrate => பொட்டாசியம் சோடியம் டார்ட்ட்ரேட்
- potassium-argon dating => பொட்டாசியம்-ஆர்கான் டேட்டிங்
- potation => தண்ணீர்
- potato => உருளைக்கிழங்கு
- potato bean => உருளைக்கிழங்கு பருப்பு
- potato beetle => உருளைக்கிழங்கு வண்டு
- potato blight => உருளைக்கிழங்கின் அழுகல்
Definitions and Meaning of potassium iodide in English
potassium iodide (n)
a crystalline salt in organic synthesis and in making photographic emulsions and in iodized table salt
FAQs About the word potassium iodide
பொட்டாசியம் அயோடைடு
a crystalline salt in organic synthesis and in making photographic emulsions and in iodized table salt
No synonyms found.
No antonyms found.
potassium hydroxide => பொட்டாசியம் ஹைட்ராக்சைடு, potassium hydrogen tartrate => பொட்டாசியம் ஹைட்ரஜன் டார்ட்டரேட், potassium hydrogen carbonate => பொட்டாசியம் ஹைட்ரஜன் கார்பனேட், potassium ferrocyanide => பொட்டாசியம் ஃபெரோசயனைடு, potassium dichromate => பொட்டாசியம் டைக்குரோமேட்,