Gujarati Meaning of mikado
મિકેડો
Other Gujarati words related to મિકેડો
Nearest Words of mikado
- mihrab => મિહરાબ
- miguel jose serra => મિગ્યુલ જોસ સેરા
- miguel de cervantes saavedra => મિગુએલ દે સર્વેન્ટેસ સેવેદ્રા
- miguel de cervantes => મિગુએલ દી સર્વાન્ટેસ
- migratory quail => સ્થળાંતરિત બટેર
- migratory locust => સ્થળાંતર કરતી કાદવ
- migratory grasshopper => સ્થળાંતર કરતા ટિડ્ડો
- migratory => સ્થળાંતરિત
- migrator => સ્થળાંતર
- migrational => સ્થળાંતર (प्रवास)
- mikania => મિકેનિઆ
- mikania scandens => મિકેનિયા સ્કેન્ડેન્સ
- mike => માઈક
- mikhail aleksandrovich bakunin => મિખાઈલ એલેક્ઝાન્ડ્રોવિચ બકુનિન
- mikhail bakunin => મિખાઇલ બકુનિન
- mikhail baryshnikov => મિખાઇલ બેરિશ્વિનકોવ
- mikhail glinka => મિખાઇલ ગ્લિન્કા
- mikhail gorbachev => મિખાઇલ ગોરબાચેવ
- mikhail ilarionovich kutuzov => મિખાઇલ ઇલેરિયોનોવિચ કુતુઝોવ
- mikhail ivanovich glinka => મિખાઇલ ઇવાનોવિચ ગ્લિન્કા
Definitions and Meaning of mikado in English
mikado (n)
the emperor of Japan; when regarded as a religious leader the emperor is called tenno
mikado (n.)
The popular designation of the hereditary sovereign of Japan.
FAQs About the word mikado
મિકેડો
the emperor of Japan; when regarded as a religious leader the emperor is called tennoThe popular designation of the hereditary sovereign of Japan.
આમિર,સીઝર,શાહ,અમીર,સમ્રાટ,સમ્રાજ્ઞી,કૈઝર,રાજા,રાજકુમાર,રાજકુમારી
No antonyms found.
mihrab => મિહરાબ, miguel jose serra => મિગ્યુલ જોસ સેરા, miguel de cervantes saavedra => મિગુએલ દે સર્વેન્ટેસ સેવેદ્રા, miguel de cervantes => મિગુએલ દી સર્વાન્ટેસ, migratory quail => સ્થળાંતરિત બટેર,